Magnetic Lashes

Wil jij ook mooie wimpers?
Dat kan, ik ben officieel verkooppunt van LASH FX Magnetic Lashes.

U hoeft met deze wimpers van LASH FX geen lijm meer te gebruiken, deze prachtige collectie wimpers plaatst u op uw eigen wimpers en klemt ze vast met magneten.
Dit nieuwe revolutionaire product van LASH FX is de trend op dit moment!

Deze LASH FX    magnetische  wimpers zijn gemakkelijk aan te brengen en zijn een ideaal alternatief tegenover de traditionele strip wimpers die worden geplakt met lijm! Deze lichtgewicht wimpers met magneet zijn er in vier sets en passen moeiteloos op alle natuurlijke wimpers.

LASH FX magnetische wimpers zijn verkrijgbaar in vier uitvoeringen,

* Meghan

  • Zorgt voor een volle en zachte look voor de wimpers, perfect om elke dag je stijl te verfraaien of voor een speciaal feest of zelfs een bruiloft!

* Bella

  • Geeft een natuurlijke impact aan je wimpers. Deze stijl is draagbaar voor iedereen en voor alle gelegenheden, waardoor je ogen er prachtig uitzien, of je nu op kantoor bent of op een feestje!

* Gigi

  • Geeft een dramatische look aan de ogen – in minder dan twee minuten kun je deze wimpers plaatsen en toevoegen aan je natuurlijke make-up. Voeg wat dramatiek toe aan je wimpers!

* Rosie

  • Bied een natuurlijke stijlvolle look, perfect voor iedereen die normaal geen wimper extensions draagt. Voeg natuurlijk volume toe aan je dagelijkse look met deze prachtige wimpers.

Verwen jezelf met een wimperlook van LASH FX magnetische wimpers, there’s a style for everyone!