Young Living

‘Wat is’ Young Living?

Ons verhaal begon in 1993. Gary Young richtte in dat jaar zijn eerste kruidenboerderij en distilleerderij op. Hij was al op de hoogte van de kracht van etherische oliën, maar de kwaliteit van de beschikbare oliën varieerde sterk. Hij wist dat zuivere etherische oliën fantastische resultaten kunnen geven, maar de (vaak) bewerkte of aangelengde oliën op de markt leverden deze resultaten niet.
Young Living heeft hier verandering in gebracht. Gary kocht meer landbouwgrond in Utah en Idaho en begon met het kweken van lavendel, pepermunt, melisse, salie en andere kruiden. De vraag naar zuivere etherische olie nam toe en dat spoorde hem aan om de grootste, en technologisch meest geavanceerde, distilleerderij in Noord-Amerika op te zetten. Tegelijkertijd ontwikkelde hij baanbrekende normen en standaarden die de kwaliteit en zuiverheid van de oliën garanderen.
Young Living is uitgegroeid tot wereldleider in etherische oliën en welzijn. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lehi, Utah en met kantoren in Europa, Australië, Canada, Japan en Singapore en boerderijen over de hele wereld houdt het bedrijf vast aan Gary’s visie. Miljoenen mensen over de hele wereld zijn geïnspireerd om een leven vol welzijn en overvloed te leiden.
 
 

Onze helpende handen


Dankzij de groei van ons bedrijf kunnen we mensen die minderbedeeld zijn helpen. De Young Living Foundation, een 501(c)(3) organisatie zonder winstoogmerk, besteedt tijd en middelen aan het verbeteren van de levens van arme gezinnen in Ecuador, Kroatië, Oeganda en elders.

Ga naar YoungLivingFoundation.org voor meer informatie.
Simiane-la-Rotonde Farm Simiane, France