Nog even dit…

Afspraak is afspraak

Het kan altijd voorkomen dat een afspraak niet door kan gaan om wat voor reden dan ook. Als een afspraak niet door kan gaan wilt u dit dan tenminste 24 uur van te voren telefonisch aan mij doorgeven zodat een andere klant geholpen kan worden. Als u niet tijdig geannuleerd heeft of bij te laat komen (waardoor de afspraak verzet moet worden) ben ik genoodzaakt om 50% van de besproken behandeling in rekening te brengen.

Hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk, daarom desinfecteer ik alle materialen waarmee ik gewerkt heb grondig na elke behandeling. Er mag niet gerookt en gegeten worden en er worden geen huisdieren toegelaten. Schimmelnagels worden niet behandeld, advies; Ga naar uw huisarts.

Wanneer wel / niet?

Kunstnagels worden pas gezet bij personen vanaf 16 jaar. Kunstnagels van een andere styliste worden behandeld tegen een eventuele meerprijs, dit is afhankelijk van de staat van de kunstnagels. in de meeste gevallen volstaat een nabehandeling zonder meerprijs, dit wordt voordat de behandeling start besproken.

Kinderen

Ik vind kinderen heel leuk maar mijn salon is géén geschikte en géén veilige plek voor ze en bovendien neemt verveling vaak toe.

Garantie

U heeft het zelf een beetje in de hand hoe mooi uw nagels blijven dus wees er zuinig op!

Enkele tips:

  • Ga bijvoorbeeld niet met agressieve(schoonmaak) middelen werken zonder handschoenen.
  • Ook als u in de tuin werkt doe dan handschoenen aan.
  • Maak geen frisdrankblikjes e.d. open met uw nagels.
  • Ga nooit zelf uw nagels vastplakken dit kan o.a. schimmelnagels veroorzaken, neem liever contact met mij op zodat het opgelost kan worden.
  • Kunstnagels mag u nooit knippen, daardoor kunnen ze splijten of afbrokkelen, als u ze zelf korter wil maken gebruik dan een vijl die daarvoor bestemd is, deze is bij mij verkrijgbaar.
  • Nagellak verwijder je altijd met een remover zonder aceton.

Ik geef één week (7 dagen) garantie, maar deze vervalt wanneer u het bovenstaande niet heeft opgevolgd of als u opzettelijk op uw nagels heeft zitten bijten, er aan heeft zitten pulken of ze er zelf afgeweekt hebt.
Zwangerschap, hormonale klachten, medicijngebruik, stress of een ziekte kunnen invloed hebben op de houdbaarheid van de nagels, ook hierop geldt geen garantie.